2de hands laboratoriumapparatuur

2de hands laboratoriumapparatuur verkopen = duurzaam

Waarom koop ik tweedehands laboratoriumapparatuur?

 

Een laboratorium kan ervoor kiezen om nieuw laboratorium / chromatografie apparatuur aan te schaffen. Deze zijn voorzien van alle nieuwe snufjes en meten heel specifiek. Deze apparatuur hebben een hoge aanschaf en levensduur is per apparaat verschillend. Veel fabrikanten verlenen servicecontracten bij afname van een nieuw product. 
 

Wat kost 2de hands laboratoriumapparatuur?

Bij 2de hands laboratoriumpaparatuur of chromatografie apparatuur, is de aanschaf vele malen lager, kan zelfs oplopen tot een besparing van 80%. De werking en de resultaten van deze apparaten is nog steeds van hoge kwaliteit. 
 
In de wereld van tweedehands laboratoriumapparatuur kent met verschillende condities. Zo heb je: gebruikt en werkend en gebruikt. Het verschil zit in de mate van het opknappen. Een gebruikt chromatografie apparaat is bij een laboratorium gekocht, wetende dat hij werkt en dan door verkocht. Bij gebruikt en werkend wordt het apparaat ook getest en wanneer die werkt en schoongemaakt is, wordt het instrument verkocht. 
 
De gebruiker van het gebruikte chromatografie apparatuur kan beslissen in welke staat hij het apparaat wil aanschaffen. Veelal is het goedkoper om een instrument te kopen, welke niet is opgeknapt maar in de staat is: as=is, of te wel zoals hij is. De lokale monteur refurbished het apparaat op en ze maken het instrument zelf schoon. 

2dehands laboratoriumapparatuur = duurzaam

Verkoop uw Tweedehands laboratoriumapparatuur of 2dehands chromatografie apparatuur en draag een steentje bij aan ons milieu. Wordt duurzaam en neem contact op.  

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief