Hoofdafbeelding Agilent 1100 HPLC systeem - Binary Pomp - Refractive Index Detector

Agilent 1100 HPLC systeem - Binary Pomp - Refractive Index Detector

Artikelnr: 2005
Prijs op aanvraag

Omschrijving

De Agilent 1100 HPLCsysteem met Binaire pomp G1312A en Refractive Index Detector G1362A (HP 1100) serie is een modulair opgebouwd systeem die snelle analyses met hoge capaciteit met precieze resultaten combineert.  De innovatieve reeks stapelbare HPLC-componenten kunnen worden bediend via een handheld-controller of een computer met ChemStation software. Gebaseerd op de HP 1050 HPLC-systeem, beschikt de Agilent 1100 systeem over een configuratie met één stapel aan componenten die een minimum aan laboratoriumruimte in beslag neemt. 

Agilent configuratie HPLC systeem met Bin Pomp en RID

Deze Agilent 1100 HPLC systeem bevat de volgende HPLC modules:

  • G1312A Binary pomp
  • G1362A RID (Refractive Index Detector)
  • G1313A Autosampler
  • G1316A TCC (Thermostatted Column Compartment
  • G1322A Degasser
  • Solvent Tray
  • Computer met Chemstation-software
  • Alle benodigde kabels.

Labrecycling heeft als doel om gebruikteen gereviseerde HPLC-systemen een tweede leven te geven in 2de en 3de wereldlanden. Om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen, worden al onze gereviseerde Agilent HPLC-systemen getest om te voldoen aan de vereisten van de fabrikant. Of u nu op zoek bent naar een HPLC-VWD of HPLC-DAD systeem, wij hebben beide op voorraad. Op zoek naar een product dat meer op maat is gemaakt? Al onze Agilent HPLC-systemen kunnen op maat worden geconfigureerd volgens uw specifieke vereisten. 

Verkoop uw ongebruikte Agilent LC-RID aan Labrecycling

Na installatie en validatie van een nieuwe Agilent 1260 Infinity II LC systeem wordt uw oude analytisch toestel uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Toch heeft Labrecycling belangstelling voor de afgeschreven, ouderwetse of vintage HPLC systemen.

Naast HPLC systemen zijn GC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS chromatografie instrumenten waar Labrecycling ook belangstelling voor heeft.

U kunt het verkopen aan ons om zo uw oude systemen een nieuw leven te geven. 

 

Specificaties

HPLC Pomp Binary Pump
HPLC Detector RID
Agilent HPLC systemen Agilent 1100 Series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief