Goede doelen

Labrecycling vindt het belangrijk om gebruikte chromatografie apparatuur een 2 de kans te geven. Wij besparen hiermee het milieu en helpen bedrijven en mensen in 2de en 3de wereldlanden. 

Maar wat wij net zo belangrijk vinden, is het steunen van lokale en nationale stichtingen, waarbij milieu en mens in het zonnetje staat.

Labrecycling ondersteunt onderstaande organisaties:

Labrecycling & Corbion doneren geld aan de Voedselbank

In de afgelopen weken heeft Corbion aan Labrecycling een gebruikte Agilent GC/MS systeem verkocht. Een groot deel van de opbrengst is gedoneerd aan de Voedselbank in Gorinchem.
 
Wij van Labrecycling vinden het prachtig om te zien dat een gebruikte GC/MS niet alleen een 2de leven krijgt, maar dat ook een geweldige stichting als de Voedselbank een mooie donatie ontvangt. Marianne Iking
van Corbion heeft contact opgenomen met Labrecycling en wilde graag haar oude Agilent GC/MS een 2deleven geven. Naast de wens voor een 2de leven wilde Corbion een mooie donatie doen aan de Voedelbank. Marianne Iking gaf aan dat zij de mensen met een klein budget een steuntje in de rug wilde geven. 
 

“ Wow, hier word ik gewoon even stil van! 
Wat een fantastische donatie. Onze dank is heel groot!” 
Leontien van Honk, bestuurslid Voedelbank Gorinchem. 5 x Winsituatie samen met Labrecycling

U werkt bij een organisatie die graag ziet dat de opbrengst van uw oude chromatografie instrument wordt gedoneerd aan een goed doel. 

Dat kan natuurlijk altijd. Labrecycling zal in samenspraak met u een stichtig uitkiezen en deze een geldbedrag doneren. U hoeft hiervoor niets te doen, alleen natuurlijk de naam van de organisatie/stichting te mailen. 

Als afsluiting kunt u van ons een kort verhaaltje ontvangen waarin uw organistie wordt benoemd de desbetreffende stichting. 

--- Samen met u gaan wij voor een 5 x Winsituatie.---

(U, Onze planeet, De stichting, Onze klant en Wij)

 

Stichting Opkikker

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden. 

Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Papa, mama, broers en zusjes moeten hun leven aanpassen en krijgen te maken met zorgen en onzekerheden.

Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin.

Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen we gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. 

“Het allerleukste vond ik de boef vangen. Als straf wilde ik hem een schop onder zijn kont geven, maar ik heb hem toch naar de gevangenis gestuurd.” 

“Vandaag kwamen dromen uit! Jullie gaven ons vleugels. Wat was het heerlijk om zo te kunnen genieten. Bedankt dat jullie ons lieten ervaren dat sprookjes echt bestaan!”

“Na de Opkikkerdag was ik zó blij. Toen ik de volgende ochtend wakker werd. Dacht ik maar aan één ding: gisteren was geweldig!”

Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

https://opkikker.nl

Labrecycling verkoopt haar eigen Drentse honing en een deel van de opbrengst gaat naar het herplanten van bomen.

Elk jaar, hebben wij op ons eigen terrein, meerdere bloemenweides bloeien voor onze bijenvolken. Dit brengt heerlijke, gezonde en biologische honing op, welke u NU kunt kopen op onze website. 

Het mooie van het kopen van deze honing is dat een deel van de opbrengst wordt geïnvesteerd in het aanplanten van bomen. 

 Wilt u echte Drentse honing van Labrecycling kopen?

Klik op onderstaande plaatje

NBV

Sinds een paar maanden sponsoren wij ook

De Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV) is een landelijke vereniging van meer dan 8000 aangesloten imkers. Hun doel is het bevorderen van de bijenhouderij in de breedste zin van het woord. Ze zetten zich o.a. in, in het  behartigen van de belangen van imkers in het land; verlenen van service en faciliteren van lokale afdelingen. Daarnaast  vertegenwoordigd de NBV de bijenhouders naar de overheid toe en onderhoudt contacten met organisaties van bijenhouders in buurlanden. De NBV vertegenwoordigt ons land bij Apimondia, de internationale Federatie van Bijenteeltverenigingen.

https://bijenhouders.nl/

Wilt u meer weten over Labrecycling en de Bijenhouderij? klik op onderstaande link en lees het interview met Herwin Smit, imker en eigenaar van Labrecycling

https://labinsights.nl

Imkersvereniging "Ruinen & Omstreken"

Ook lokale verenigingen worden door Labrecycling gesponsord. Sinds deze maand zijn wij de trotse sponsor van:

http://ruinerimkers.nl

Nieuws

Medewerkers

Herwin Smit
Herwin Smit
Founder / Director
Monique Smit
Monique Smit
Sales Manager
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief