Hoofdafbeelding Agilent 1100 HPLC systeem - Quaternary Pomp - DAD

Agilent 1100 HPLC systeem - Quaternary Pomp - DAD

Artikelnr: 2007
Gevraagd/Te koop

Omschrijving

De Agilent 1100 HPLC-DAD  met Quaternary pomp  (HP 1100) serie is een modulair opgebouwd systeem die snelle analyses met hoge capaciteit met precieze resultaten combineert.  De innovatieve reeks stapelbare HPLC-componenten kunnen worden bediend via een handheld-controller of een computer met ChemStation software.  Gebaseerd op de HP 1050 HPLC-systeem, beschikt de Agilent 1100 systeem over een configuratie met één stapel aan componenten die een minimum aan laboratoriumruimte in beslag neemt. 

Agilent configuratie HPLC-DAD met Quat Pomp

  • G1311A Quaternary pomp
  • G1315A DAD (Diode Array Detector)
  • G1313A Autosampler
  • G1316A TCC (Thermostatted Column Compartment
  • G1322A Degasser
  • Solvent Tray
  • Computer met Chemstation-software
  • Alle benodigde kabels.

Uw gebruikte Agilent LC systeem verkopen aan Labecycling?

Na installatie en validatie van een nieuwe Agilent 1260 Infinity II LC systeem wordt uw oude laboratoriumtoestel uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Hier heeft Labrecycling belangstelling voor!  

Naast HPLC systemen zijn GC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS chromatografie apparatuur waar Labrecycling ook belangstelling voor heeft. Verkoop uw ongebruikte, oud lchromatografie apparatuur en geef het een 2de leven. 

Labrecycling heeft als doel om gebruikte en gereviseerde HPLC-systemen een tweede leven te geven in 2deen 3dewereldlanden. Om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen, worden al onze gereviseerde Agilent HPLC-systemen getest om te voldoen aan de vereisten van de fabrikant. Of u nu op zoek bent naar een HPLC-VWD of HPLC-DAD systeem, wij hebben beide op voorraad. Op zoek naar een product dat meer op maat is gemaakt? Al onze Agilent HPLC-systemen kunnen op maat worden geconfigureerd volgens uw specifieke vereisten. 

Specificaties

HPLC Pomp Quaternary pump
HPLC Detector DAD
Agilent HPLC systemen Agilent 1100 Series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief