Hoofdafbeelding CTC Analytics CombiPal Systeem

CTC Analytics CombiPal Systeem

Artikelnr: 9020
Prijs op aanvraag
Groot assortiment
Gebruikersvriendelijk

Omschrijving

Injectieautomaten zijn een handig hulpmiddel voor monsterpreparaties. De monsterwisselaars zijn geschikt om op een GC – HPLC systeem aan te sluiten eventueel gekoppeld aan een MS. Vanaf 8 monsters tot enkele honderden monsters behoren tot de mogelijkheden. De injectierobot kan diverse technieken uitvoeren zoals Thermische Desorptie, Pryolyse, Purge & Trap. De CTC CombiPal autosampler kan gebruikt worden voor diverse GC's, zoals Agilent 6890, Agilent 6890Plus, Agilent 6890N, Agilent 7890A, Agilent 7890B, Thermo Ultra GC, Interscience, Shimadzu GC2010, Shimadzu GC2014 en vele andere type GC's.

CTC Analytics CombiPal

Fabrikant: CTC Analytics
Model: CombiPAL
Conditie: gebruikt - gereviseerd

Door injectie-automaten zijn vaak standaard configuratie maar klant specifiek oplossingen zijn er ook. Labrecycling koopt de Autosampler,  zoals het bij de klant op het lab staat en geeft het een 2deleven. Fabrikaten zoals CTC Analytics & Gerstelhebben diverse modellen op de markt gebracht waarvan de Combi-Pal er een van is.

Gebruikt of gereviseerde CTC CombiPal?

Labrecycling heeft als doel om gebruikte en gereviseerde chromatografie systemen een tweede leven te geven.

Om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen, worden al onze gereviseerde CTC systemen getest om te voldoen aan de vereisten van de fabrikant. Wilt u geld besparen, dan is een werkende gebruikte injectierobot systeem ook interessant. U kunt zelf uw apparatuur onderhouden en valideren.

Uw CTC headspace sampler verkopen?

Na installatie en validatie van een nieuwe GC of HPLC met headspace wordt uw oude chromatografie instrument uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Wij hebben hier belangstelling voor! 

Naast autosampler zijn GC, HPLC, LC/MS, AAS & ICP-MS chromatografie apparatuur waar Labrecycling ook belangstelling voor heeft. 

Specificaties

Autosamplers CTC Combipal
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief