Labrecycling nog groener in 2023

Labrecycling nog groener in 2023

Naast dat wij u wederom vragen om uw hulp, in het aanbieden van mooie chromatografiesystemen, willen wij u laten weten dat wij in onze bedrijfsvoering zo groen mogelijk werken.
 
Een goed voorbeeld is dat ons bedrijfspand wordt verwarmd met een warmtepomp en wij alleen met zonnepanelen onze energie opwekken. Op deze groene energie hebben wij al 10.642 KG aan CO2 bespaart, wat staat voor 318 geplante bomen.

Honing van Labrecycling kopen is goed voor de gezondheid en de lokale natuur!

Naast het opwekken van stroom middels onze zonnepanelen, dragen wij nog een steentje bij. Elk jaar zorgen wij voor meerdere grote bloemenweides, waar onze bijen geweldig kunnen leven en ons echte heerlijke honing verzorgen. Niets geen fabriekstoepassingen en extra suikers. Dus ook nog eens goed voor uw gezondheid! Deze honing verkopen wij en een deel van de opbrengst, investeren wij in de herplanting van fruitbomen.
 
Om ons werk te verrichten is het nodig om onze klant te ontmoeten op beurzen. Dit maakt dat wij jaarlijks én of meerdere vliegreizen moeten maken. Dit zorgt natuurlijk voor CO2 uitstoot. Om dit deels te compenseren zijn wij al begonnen met het planten van onder andere fruitbomen op ons terrein in Pesse. 
 
Bij het ophalen van apparatuur proberen wij zoveel mogelijk afspraken te combineren, zodat er zo min mogelijk kilometers worden gereden en wij hiermee de uitstoot beperken. Daarnaast rijden wij in Adblue bus. Een zeer schone, milieuvriendelijke manier van rijden.
 


Sales manager
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief