Labrecyling maakt haar omgeving nog groener en bij-vriendelijker

Labrecyling maakt haar omgeving nog groener en bij-vriendelijker

Het internationale Labrecycling BV heeft in samenwerking met Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker fruitbomen gedoneerd aan bewoners van Pesse en omstreken. Vrijdag 17 en zaterdag 18 november gaan Roland Bakker en Herwin Smit samen alle bomen bij de bewoners planten.
 

Waarom doneert Labrecycling fruitbomen?

Het bedrijf Labrecycling BV heeft in 2022 op haar eigen terrein al fruitbomen en bosschage laten planten om haar terrein bij-vriendelijk & groener te maken. De aanleg voor al dit moois is toentertijd gedaan door Roland Bakker, eigenaar van het Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker en is naar grote tevredenheid uitgevoerd.
 
Labrecycling BV is een bedrijf, wat internationaal zakendoet in gebruikte chromatografie instrumenten. Ze geeft analytisch apparatuur een 2de leven in: het Midden-Oosten, Afrika en Azië. 
Zij staan voor groen en duurzaam ondernemen. Naast het energiebesparend ondernemen, wil zij ook graag onze lokale natuur verrijken met fruitbomen. De keuze voor fruitbomen is al snel gemaakt, omdat Herwin Smit, een imker is en samen met Roland Bakker onze bijen, een warm hart toe dragen.
 

Hoe en wanneer konden de bewoners van Pesse en omstreken zich opgeven?
 

In maart dit jaar zijn de bewoners via de digitale weg en het Zaanddörpenneis geïnformeerd over deze fruitbomen donatie. Het werd heel positief, ontvangen, gezien het mooie aantal aanmeldingen. Afgelopen zomer mochten de winnaars kiezen tussen een: Gieser Wildeman, Conference, Drentse Bellefleur of Bramley’s Seedling. Roland Bakker heeft deze bomen tijdig besteld, zodat zij de fruitbomen kunnen planten wanneer de blaadjes van de bomen vallen.


sales - marketing manager
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief