Labrecycling & Hilko Bakker doneren Fruitbomen

Pesse wordt dit najaar 30 fruitbomen rijker 

 

Het internationale Labrecycling BV gaat in samenwerking met Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker 30 fruitbomen doneren aan de bewoners van Pesse. Herwin Smit, heeft Roland Bakker ingeschakeld om zijn expertise, advies en uitvoering.
 
Wij hebben in 2022 op ond eigen terrein al fruitbomen en bosschage laten planten om het terrein bij-vriendelijk & groener te maken. De aanleg voor al dit moois is toentertijd gedaan door het Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker en is naar grote tevredenheid uitgevoerd. Naast dat wij energiebesparend ondernemen, willen wij onze lokale natuur verrijken met fruitbomen. De keuze voor fruitbomen is gemaakt, omdat Herwin Smit de imker van Pesse, en Roland Bakker onze bijen, een warm hart toe dragen.

 

 

Hoe meld je, je aan?

Stuur een email naar fruitboom@labrecycling.com en laat ons weten, waar jij of jullie graag een fruitboom willen planten.
 

Wanneer worden de bomen geplant?

In dit najaar worden de 30 bomen geplant door Roland Bakker samen met Herwin Smit. De exacte data wordt later bekend gemaakt. Houdt Zaanddörpenneis, Facebook, Instagram en onze websites: www.hilkobakker.nl & www.labrecycling.nl in de gaten.

Over Labrecycling®

Zijn uw oude en overtollige chromatografie apparatuur nog geld waard?

Labrecycling® is uw inkoopkanaal voor gebruikte chromatografie apparatuur. Wij willen graag uw ongebruikte GC, HPLC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS/ ICP-OES systemen een nieuw leven geven.

 

Labrecycling® geregistreerd handelsmerk

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief