Hoofdafbeelding Waters Acquity UPLC systeem + PDA Detector

Waters Acquity UPLC systeem + PDA Detector

Artikelnr: 2039
Gevraagd/ Niet op voorraad
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
Onderhoudsvriendelijk

Omschrijving

Labrecling verkoopt en koopt in Waters Acquity UPLC

Waters Acquity UPLC + PDA Detector 

Het systeem bestaat uit de volgende modules:

Waters Acquity UPLC Sample organizer

De monsterverwerker slaat microtiter- of vialplaten op en transporteert ze van en naar de monstermanager, waardoor de verwerking wordt geautomatiseerd en de doorvoersnelheid wordt verhoogd.

Het opbergvak van de sample organizer kan een selectie van ANSI-platen bevatten. De platen worden in de organizer geladen via een grote, openzwaaiende deur aan de voorkant. Het plankcompartiment wordt thermisch geconditioneerd door verwarmings-/koelers van de sample organizer die, samen met de verwarmings-/koeler van de sample manager, de temperatuur regelen tussen 4 en 40 °C in omgevingscondities van 21 °C of minder.

Waters Acquity Colomn manager

De optionele kolommanager kan de temperatuur van maximaal vier kolommen regelen van 10 tot 90 °C. De kolommanager biedt ook een bypass-kanaal en geautomatiseerde, programmeerbare schakeling tussen kolommen voor de ontwikkeling van methoden. 

Waters Acquity Sample manager

De Sample Manager injecteert de monsters die uit microtiterplaten of vials worden genomen op de chromatografiekolom. Een lokalisatiemechanisme gebruikt een sonde om monsterlocaties te benaderen en daaruit monsters te nemen. In de "needle overfill loaded-ahead"-modus kan de monstermanager een injectie in ongeveer 15 seconden uitvoeren. De eerste injectie vergt extra overheadtijd. 

De monstermanager accepteert standaard ANSI/SBS-voetafdrukplaten, 5,03 ±0,02 inch, die voldoen aan de ANSI-normen (maximale hoogte = 2,2 inch, inclusief deksels). U kunt elke combinatie van de platen en vial houders programmeren voor geautomatiseerde monsterverwerking. Monsters worden in de monstermanager geladen via de voordeur of tussen de twee instrumenten. De monstermanager kan monsters op elke temperatuur tussen 4 en 40 °C houden in omgevingscondities van 25 °C of minder.

Waters Acquity Binary solvent manager

De binaire oplosmiddelenmanager is een hogedrukpomp die oplosmiddel door het systeem verplaatst. Hij zorgt voor een gestage (pulsvrije) oplosmiddelstroom bij analytische debieten. De binaire oplosmiddelmanager levert oplosmiddel met debieten van 1 mL/min bij 103,421 kPa (1034 bar, 15,000 psi) en tot 2 mL/min bij verlaagde drukken tot 62,053 kPa (621 bar, 9000 psi). De binaire solventmanager kan twee solventen tegelijk verpompen.

Waters Acquity PDA Detector 

De ACQUITY UPLC Photodiode Array (PDA)-detector biedt geavanceerde optische detectie en ongeëvenaarde detectie en kwantificering van spooronzuiverheden met spectrale analysemogelijkheden. Het is de ideale detector voor elke laboratoriumtoepassing, van identificatie van verbindingen tot methodeontwikkeling.

Specificaties

HPLC Detector PDA
Waters HPLC systemen Waters Acquity
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief