Hoofdafbeelding Waters Alliance 2695 HPLC Systeem + 2487 UV-Vis Detector

Waters Alliance 2695 HPLC Systeem + 2487 UV-Vis Detector

Artikelnr: 2032
Overname in overleg/ Te koop
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
Groot assortiment

Omschrijving

De 2487 Waters Detector is de meest gevoelige en veelzijdige absorptiedetector voor het Waters Alliance 2695 HPLC-systeem

Waters 2695 HPLC System met 2487 UV-Vis Detector

Labrecycling biedt u een zeer weinig gebruikte en in uitstekend staat verkerende Waters 2695 HPLC System met  2487 UV-Vis Detector.

Het Waters 2695 HPLC-systeem integreert oplosmiddel- en monsterbeheer met consistente systeem-tot-systeemprestaties en hoge reproduceerbaarheid. Het Waters-chromatografiesysteem zorgt voor de betrouwbaarheid van de resultaten door een hoge injectieprecisie voor nauwkeurige kwantificering en uitzonderlijke retentietijd voor retentie voor nauwkeurige piekidentificatie. Het oplosmiddelafgiftesysteem van de 2695 is voorzien van quaternaire menging met een vast vertragingsvolume voor consistente resultaten, ongeacht de tegendruk van het systeem. Met pulsvrije oplosmiddelafgifte, via het seriële stroompad en zonder het gebruik van dempers en een nauwkeurige stroom van online ontgassing van oplosmiddelen en geautomatiseerde samendrukbaarheid van het oplosmiddel, biedt het Waters HPLC-systeem werkelijk geavanceerde mogelijkheden voor oplosmiddelafgifte.

 

 

Specificaties

HPLC Detector UV-Vis
Waters HPLC systemen Waters Alliance 2695
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief