Hoofdafbeelding Agilent G1311B 1260 Quat Pomp

Agilent G1311B 1260 Quat Pomp

Artikelnr: 8086
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

Agilent 1260 Infinity Series G1311B Quaternaire Pomp

De Agilent 1260 Infinity Series G1311B quaternaire pomp wordt nu geleverd met een groter drukbereik tot 600 bar. Dit maakt het gebruik van kolommen met kleinere deeltjesgrootte mogelijk en resulteert in hogere resolutie of snellere scheidingen. Het ontwerp zorgt voor een vrijwel pulsvrije en stabiele oplosmiddelstroom, met dubbele zwevende zuigers in serie, nauwkeurig servogestuurd. Het variabele slagvolume maakt pulsvrije oplosmiddeltoevoer en efficiënte menging mogelijk. De Agilent 1260 Infinity Quaternaire pomp biedt de hoogste flexibiliteit in geautomatiseerde menging van oplosmiddelen en wordt aanbevolen voor een breed scala van onderzoeks- en routinetoepassingen, alsook voor methodeontwikkeling.

Eigenschappen:

  • Een maximale druk van 600 bar voor het gebruik van kolommen met kleinere deeltjesgrootte voor hogere resolutie en snellere scheidingen.
  • Dit vermogensbereik maakt het gebruik van langere kolommen en/of oplosmiddelen met een hogere viscositeit als alternatief voor acetonitril mogelijk.
  • Een groot debietbereik tot 10 mL/min is perfect voor standaard- tot semi-preparatieve toepassingen. De perfecte keuze voor id-kolommen van 4,6 en 3,0 mm.
  • Versnelt de ontwikkeling van methoden, de bereiding van mobiele fasen en het spoelen van het HPLC-systeem door gemakkelijke toegang tot maximaal vier oplosmiddelen voor isocratische of gradiëntanalyses.
  • Beperkt het onderhoud tot een minimum voor lagere bedrijfskosten door gebruik te maken van robuuste materialen zoals roestvrij staal, titanium, goud, robijn, saffier, keramiek, PEEK en PTFE.
  • Optionele actieve seal wash optie voor mobiele fasen met een hoog zoutgehalte om corrosie te voorkomen.
  • Gemakkelijke, snelle en veilige overdracht van methoden van HPLC naar sub-2-micronkolommen.
  • Nieuwe ontgassingstechnologie geïntegreerd in de pomp.
  • Gericht op toepassingen: Routinetoepassingen op het gebied van milieu en voeding, alsmede methodeontwikkeling in de farmaceutische industrie.

Specificaties

HPLC Pomp Quaternary pump
Agilent HPLC systemen Agilent 1260 Infinity series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief